July 15, 2019

February 11, 2019

February 6, 2019

February 1, 2019

November 22, 2018

Please reload

Recent Posts

YOGA, HØSTEN 2019

July 15, 2019

1/2
Please reload

Featured Posts

Markastuene en festival verdig

March 8, 2016

 

Dette er Budstikkas lederartikkel tirsdag 8. mars 2016.

 

Enten fordi vi nådde dagens mål da vi kom inn på tunet og fikk den kakaoen og vaffelen vi hadde gledet oss til de siste kilometerne. Eller rett og slett fordi vi alltid blir tatt imot på en raus og vennlig måte.

 

Hyttene er ikke av nyeste dato. Men de blir skjøttet vel, og fremstår som lune og trivelige landemerker for alle brukere av naturen i Asker og Bærum. I generasjoner har hyttene stått der, tatt imot gjester og levert gode minner.

 

Nå ønsker det nye bestyrerparet på Gupu å gå litt utenfor de opptrukne stiene. De leker med tanken om å lage en festival i marka. En vinterfestival langt fra allfarvei, omgitt av idyll, frost og snø. Foreløpig stikkord er kortreiste ressurser.

 

 

 

Les også: Gupu-vertskapet drømmer om egen festival

Les også: – Bør vurdere hjemmepåske

 

 

Vi liker det vi hører fra ekteparet Anette Haave Åsheim og Casey Gilbertson.

Kanskje starter det hele med en matfestival på Gupu? Kanskje inviteres vi til gårds for å spise det som høstes fra naturen rundt Gupu? Et nytt og annerledes møte med naturen og skogen som omgir store deler av Asker og Bærum.

Vi tror at mer aktivitet også vil bidra til forståelse og friste flere til å bruke marka. Det er alltid nyttig, og et fint tilskudd til folkehelsen...

 

Les hele artikkelen her: http://www.budstikka.no/debatt/marka/gupu/markastuene-en-festival-verdig/s/5-55-280432

 

Please reload