July 15, 2019

February 11, 2019

February 6, 2019

February 1, 2019

November 22, 2018

Please reload

Recent Posts

YOGA, HØSTEN 2019

July 15, 2019

1/2
Please reload

Featured Posts

YOGAKURS 19 OG 20 APRIL- NY DATO

March 27, 2017

Vårens yogakurs vil vekke deg fra vinterdvalen!

Etter en lang vinter kan det føles godt å myke opp stivhet i kroppen, detox'e og åpne oss opp for nye, lysere og spennende tider! 
 På dette kurset vil vi gjøre aktive og dynamiske øvelser. Vi vil gå fra vinterens introspektive og energibesparende øvelser til øvelser med mer flyt, tempo, energi og åpenhet. Timen avsluttes som vanlig med en avslappende savasana massasje med eteriske oiljer. Grundig teknikk, personlig veiledning og justeringer vil bli gitt. Dette blir gøy!

 

Nye 8 ukers yogakurs starter 19 og 20 april her på Gupu. ( fri 17/18 mai)
Kursene passer for alle! Også dere, gutta;)

Vær forberedt på å komme i form, føle deg energisk, avslappet, fresh og glad:)
-----------------------------

Hva er vinyasa yoga?

Vinyasa er en energisk og dynamisk yogaform hvor pusten leder hver bevegelse. Mange vil beskrive vinyasa som en meditasjon i bevegelse, hvor man fokuser på tilstedeværelse og intensjon mens pust og bevegelse forenes. I løpet av timen vil du merke at stress og uro sakte, men sikkert forsvinner. Yoga er supert for fordøyelse, pust, blodsirkulasjon, styrke, balanse, smidighet,konsentrasjon og kroppsbevissthet. Man får mer overskudd og et rolig og tilfreds sinn!

 

Lutta love fra Anette

Please reload