July 15, 2019

February 11, 2019

February 6, 2019

February 1, 2019

November 22, 2018

Please reload

Recent Posts

YOGA, HØSTEN 2019

July 15, 2019

1/2
Please reload

Featured Posts

Mamma & Baby Yoga på Gupu

March 15, 2018

MAMMA & BABY YOGA

Lykke, snørr og barseltårer-

Barseltiden kan være både ekstatisk vakker og vanskelig på en gang. Uansett hvor du befinner deg er mitt mål å gi deg og din baby en fin, leken og avslappende opplevelse sammen.

“Mamma & Baby” på idylliske Gupu gård i Vestmarka er et kurs hvor mor kan senke skuldrene, samt kanskje finne ro og aksept i egen kropp. Du har nettopp gjennomført ditt livs prestasjon! Nå fortjener kroppen din positiv oppmerksomhet og god pleie. Med yoga kan man finne balanse i kropp og sjel på en sunn og god måte.

På kurset vil vi arbeide med øvelser som styrker mage og bekkenbunn og vi vil skånsomt arbeide med å åpne opp stive amme- og bæreskuldre. Du vil få tips og øvelser for pleie av rygg, samt lære sanger, morsomme leker og enkel babymassasje. I timen har du som mor mulighet til å gi barnet ditt så mye oppmerksomhet som du vil, og kan amme, stelle og bysse underveis om det trengs.

Målet med kurset er å utruste mor med nyttige verktøy for å skape bevissthet i egen kropp, og i sine tanke- og bevegelsesmønstre. “Mamma & Baby” på Gupu skal også være et sted med en rolig og koselig atmosfære hvor mor og baby kan knytte vennskap til andre barselkvinner og barn i et åpent og styrkende fellesskap, i en tid hvor man kanskje er litt mer sårbar en vanlig.

Anbefalt oppstart på dette kurset tidligst 6-8 uker etter fødsel, men det egner seg veldig godt for mor og barn i perioden 2-8 måneder eller fram til barnet ditt begynner å krabbe.

Opptil 7 kvinner med baby pr kurs

 

 

 

Hvor

Koselige Gupu gård i Vestmarka. 30 min gange fra Vestmarksetra parkering. Vestmarkveien 320,1341 Slependen

Fin trilletur opp fra Vestmarksetra parkering. Ca 30 min

 

Når

Onsdager eller torsdager kl 12:00-13:00

 

OPPSTART 4 OG 5 APRIL - 20 OG 28 JUNI . ( 17 MAI OG KR. HIMMELFARTSDAG FRAFALLER)

TOTALT 11 KURSDAGER - Kr 2100

BOOKING- www.gupu.no/book-online

 

 

 

 

Please reload